Haaviin

Haaviin

perjantai 23. marraskuuta 2012

Haukiviikko takana

No niin ja haukiviikko onnistuneesti takana, jos näin voi sanoa. Toki, tulihan saalistakin yli odotusten :)
Torstain reissulta käteen jäi 2000g hauki ja 2m pitkä tukki! Molemmat tulivat täkyllä pohjalta.

:) …varmaan pieni made oli vienyt täkyn tuon tukin alle kun syöttiä tarkisteltuani huomasin että suomut puuttuivat pyrstön ympäriltä.
Sunnuntaina, haukiviikon vipana päivänä lähdin kokeilemaan paikkaa mistä kesäkuulla sain uuden enkka haukeni. Paikoille päästyäni huomasin että luonnonvoimat jylläsivät vielä turhan kovasti. Tovin kokeiltuani keräsin kamat kasaan ja lähdin ns. tutuille paikoille. Syystulvat myös jylläsivät toisessa paikassa, mutta päätin laitta täkyt pyyntiin. Kaksi koholla ja yksi pohjalle.  Yli tunti oli kulunut kun ensimmäinen tärppi tuli, siitä rantautin hauen 5590g joka tuntui varsinkin itselle todella hyvältä. Mielessä kävi jo että nyt saa lähteä kotiin mutta joku voima sai vielä jäämään, olisiko ollut hauki kipinä :)
Illan hämärtyessä alkoi hauilla todella hieno syönti! n. tuntiin sain useamman hauen, niitä tuli koholla sekä pohjalta. Kaksi kertaa oli tuplatärppi mutta kummastakaan en saanut kun toisen ylös. Jokainen hauki sai vapautensa. Reissulta saldoksi tuli 2kpl +5kg, 2kpl +4kg ja 3 pienempää. Minulle henkilökohtaisesti vallan onnistunut reissu :)
5590g
                                                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti