Haaviin

Haaviin

lauantai 24. marraskuuta 2012

Tapahtumia vuodelta 2011

Aattelin kirjoittaa kauden 2011 tapahtumista joita tuli vaihtelevalla menestyksellä… :) SVK:n SM-kisoissa käynteihin on ollut n. 10 vuoden tauko joka katkesi tänävuonna ja tarkoitus on tästä eteenpäi käydä mitali sijoja metsästämässä tulevina vuosina.
Aloitetaan pilkkihommista. Tuon ahvan pilkinnän olen lopettanut melkolailla kokonaan, piirinkisat ja seurojen mestaruuskisat tulee enää kierrettyä. Kirjolohipilkintä on toinen madepilkinnän lisäksi mitä tulee jään päällä harrastettua. Elämäni toiset Lohipilkin SM-kisat meni tänä vuonna vallan hienosti, 3 kirjolohta riitti henk.koht. kultaan ja joukkueella otettiin hopeaa!! Tiukkaa oli kärkikolmikossa! …Harmikseni päästin kisoissa yhden kirjon irti ja toisen tärpin hätäilin! Onneksi ei olleet ratkaisu kaloja nuo munatut :)
                                               
Kesällä osallistuin elämäni ekan kerran kaksipäiväisiin kilpaonginnan SM-kisoihin. Sinne lähdin todella nöyränä mukaan tietäen että siellä pienestäkin onginta virheestä rangaistaan kovalla kädellä! Onneksi joukkue kaverit motivoivat ja piiskasivat mua ennen kisoja. Siellä ongin henkilökohtaisesti elämäni kovimman saavutuksen, yleisessä sarjassa ongin kuudenneksi ja joukkueella otettiin pronssia! Lauantain kisas munasin sektorivoitto lahnan: hätäily/nolous! Sunnuntaina heitin n.100g särjen sumpusta ohi…. Siinä meni yksi sijoitus alaspäi!!! …Virheet/mokat vei ainakin yhden sijan kokonaiskisas alaspäi! No ensikesänä uudet kisat ja toivottavasti edes vähän tarkempi tekemisissään.
Specimenkisassa olen ainakin vielä oikealla paikalla tällä kirjoitus hetkellä :D
Keväällä ilkkalehdestä soitettiin ja haluttiin tehdä juttu mun touhuista ja tuommoinen siitä sitten tuli. Ohessa linkki.
Kesällä J.O. soitti ja kysyi että kiinnostaisko minua mennä haastateltavaksi MTV3 uutisten kevennykseen… no sinne siis ja tuossa linkki uutisiin jonka lopussa on tuo kevennys.
Kevennys
..ja sitten vähän eräkuksaa!
http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=395769

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti