Haaviin

Haaviin

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kauden viimeinen made reissu

Eilen 12 päivä tuli tehtyä vielä yksi reissu järvelle mateiden perään. Oltiin kaverin ja sen pojan kanssa jo ajoissa jäällä, josko mateet olisivat olleet iskulla. Mutta pilkittyämme yli 2 tuntia tyhjää ns. varmoilla paikoilla rupesi jo epätoivo valtaamaan mieltä josko nyt tulee se tyhjä reissu. Mutta ei, puoli kahdeksan maissa tuli ensimmäiset merkit mateista. Tärpit olivat todella varovaisia.
Kahdeksan maissa tuli itselle vähän kovempi tärppi ja kala ei meinnanut tulla reikään millään. Mielessä oli jo tovin että nyt on se iso mutta ei... Reijästä tuli todella laiha ja pitkä made. Puntari näytti kalalle jämptin 2kg. Pituutensa puolesta olisi voinut olla jotain muuta...

Viimeisen reissun saldoksi jäi kolme kalaa. Tosin tämä kausi meni muuten hyvin. Viisi reissua ja 25 madetta jäälle. Keskipainon ollessa n.1.5kg. Suurin oli 3295g. Nyt voi hyvillä mielin laittaa made vehkeet varastoon ja ruveta suunnittelemaan hauen täkykalastusta.

2 kommenttia:

  1. Joo, nyt oli tämmönen kausi että kaloja tuli hyvin ja keski koko oli huomattavasti paree ku parina edeltävänä vuonna. Suurin jäi vaa vähä turhan kituiseksi, ku vertailee minkälaisia lohikäärmeitä muut sieltä sai... Toki yks hirviö oli tarjolla ja seki piti munata.

    VastaaPoista