Haaviin

Haaviin

perjantai 25. tammikuuta 2013

Made soppaa


 Tuossa meni pari vuotta vähän laiskemmin made juttujen kanssa. Ei tullut käytyä kun muutaman kerran ja tuloskin oli sen mukainen.
Mutta nyt lähdettiin kaverin kanssa kokeilemaan kun kuultiin uutisia järveltä että kaloja olisi tullut ja mukavan kokoisiakin seassa.

Jäälle päästyämme emme olleet ensimmäisenä tutulla paikalla vaan siellä oli jo porukkaa jotka näyttivät saavan mateita. Joten äkkiä reikää jäähän.
Aivoihin asetetulla gps laitteella osuimme heti karikon laitaan :) Siinä on mun itse hääkiveksi ristimä  vedenalainen iso kivi jonka laitaan osuttiin ja siitä muutamia pieniä mateita tuli noin joka kolmannesta reijästä. Kaveri aloitti kalojen saannin illan suurimmalla joka painoi +2kg .

Tuolla karikolla pilkkiessä on ollut tapana että joka reissulla menee kairat tylsäksi joten niin kävi nytkin, molemmilta kairat sököksi!! Oli toki arvattavaa että kun uusia reikiä vain kairasi niin niistä tuli aina sieltä täältä kala mutta meni aika työlääksi homma kun rupesi mehut loppumaan olkapäistä eikä vara terää ollut mukana. No eiköhän ens kerralla ole varaterät mukana!!

Soppa kaloja lähdettiin hakemaan ja niitä tuli yhteensä 9kpl joista itselle 6 ja kaverille 3. Keskipainon ollessa n. 1.2kg. Seuraava reissu pitääkin sitten suunata isojen mateiden paikoille jos saisi jo rikottua pian liian kauan olleen oman ennätyksen 4230g...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti